Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ


Μετά από το σχόλιο και τις παρατηρήσεις του κυρίου Λέοντα  Φρανζέσκακη,  στην ανάρτηση  μου που αφορούσε τη δομή, λειτουργία και κατανομή αρμοδιοτήτων στο blog μας, αισθάνομαι ως απελθών πρόεδρος, την υποχρέωση  να θέσω σε δημόσια συζήτηση τα παρακάτω:
Πρώτον,  η απαίτησή του να του αποστέλλονται τα κείμενα  των συντακτών πριν τη δημοσίευση, δήθεν για διόρθωση λαθών, αποτελεί μια συγκεκαλυμμένη απόπειρα φίμωσης και λογοκρισίας των συντακτών, στην οποία προσωπικά δεν είμαι διατιθέμενος να ενδώσω.
Δεύτερον, ο κ. Λέων (της) Φρατζεσκά(κη)ς δεν ερωτήθει  δια την κατανομή  των αρμοδιοτήτων γιαα τον απλούστατο λόγο ότι δεν συμμετείχε στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελούνταν, όπως έχει προαναφερθεί, αποκλειστικά και μόνο από  τον κ. Πάνο Χατζησοφιά,και
Τρίτον, τα υλικά αγαθά που αναφέρει  ο κ. Φραντζεσκάκης  ανήκουν στη  εποχή της ευδαιμονίας και των σαρκικών απολαύσεων, που έζησε και  πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Φραντζεσκάκης,  αλλά  οψίμως κατακρίνει. Θα του συνιστούσα  να τα ξεχάσει και να προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα.
 
Πάνος Χατζησοφιάς

8 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι οι Λεονταρισμοί που φοβάσαι κ. Πάνο Χ'' σοφιά;;; Η αφθαιρεσία σου δεν έχει όρια!!! Τί τους θέλουμε τους τίτλους και τις καρέκλες χωρίς κίνητρα;;; Δέν θα νομιμοποιηθείς με την δική μου συναίνεση και την ανοχή, στους ανεξέλεγκτους και ανεγκέφαλους ορισμούς του Δ.Σ. σου!!!
    Παραιτούμαι απο Αρχισυντάκτης και δεν θα υποκείψω στην ανόητη σύνθεση που το κωμικολογικό και τσοντολογικό πνεύμα σου έχει δημιουργήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα απο τηλεφωνικη παρεμβαση του προεδρου ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας ζητησω συγγνωμη και να σας παρακαλεσω να μην εμμεινετε στην παραιτηση σας, η οποια αλλωστε δεν θα γινει αποδεκτη απο τον προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμμένω στην Απόφαση μου για παραίτηση!!!
    Η κοροϊδία δεν με αγγίζει!!! Η δημιουργία ιεραρχίας είναι απαράδεκτη και δεν με αφορά!!! Ζητώ την σύσταση ισότιμης συντακτικής ομάδας και μόνο έτσι θα παραμείνω στο blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι ισοτιμη συντακτικη ομαδα κυριε Λεων? εδω ζητας εσυ και ο προεδρος να διακορευσετε. Τελος παντων αν, λεω αν, πεσει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων ενα κοκορετσι και δυο τσιπουρα,μηπως αναθεωρουσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι είναι αυτά που γράφεις κ. Χ''σοφιά, δεν είσαι σε θέση να με δελεάσεις με υλικές απολάυσεις χωρίς αντίκρυσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα γιατι εγω νομιζω οτι εαν προσθεσω ενα ακομα κοκορετσι θα σε τουμπαρω κυριε φραντζεσκάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή