Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG


Είναι προδήλως κατανοητό ότι για την εύρυθμη λειτουργία του blog πρέπει να υπάρξει κατανομή των ρολών, οι όποιοι πρέπει να είναι διακριτοί έτσι ώστε να αποφεύγονται επικαλύψεις και τυχόν παρεξηγήσεις. Κατόπιν τούτου το προσωρινό πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους εξής Πρόεδρος: Πάνος Χατζησοφιάς, Γραμματέας: Πάνος Χατζησοφιάς, Ταμειάς: Πάνος Χατζησοφιάς, μέλος:….. μέλος:……… (μέλη δεν υπάρχουν γιατί δεν υφίσταται λόγος, έτσι κι αλλιώς ο Πάνος Χατζησοφιάς θα είχε πάλι την πλειοψηφία) ενεργώντας κατά το νόμο και με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του Δ.Σ,  κατανέμει τους ρόλους ως εξής
Α.Diego Alatriste,Ιδιοκτήτης του Blog: Πρόεδρος(λόγω  οργανωτικοτητας , οξύνοιας, ευφυΐας και διορατικότητας
B. Λέων Φραντζέσκας, Αρχισυντάκτης : Ταμίας(όλα τα παραπάνω,  αλλά  προ πάντων λόγω τιμιότητας)
Γ. Πάνος Χατζησοφιάς: Συντάκτης και τεχνικός σύμβουλος:  Γραμματέας

Υ.Γ 1: θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς αναγνώστες  ότι, επειδή και οι τρεις ενασχολούμενοι με το blog εργάζονται στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, αναρτήσεις θα γίνονται από δευτέρα έως παρασκευή (εργάσιμες ώρες 09.00-13.00 )
Υ.Γ 2: Στον πίνακα παρουσιάζεται το οργανόγραμμα του Blog.

3 σχόλια:

  1. Αφθαίρετα κατανέμεις κ. Πάνο Χ''σοφιά τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του blogspot και δεν ρώτησες την γνώμη μου!!! Ο κ. Diego Alatriste θα συμφωνεί βέβαια για την θέση του Προέδρου, αλλά θα έχει θητεία ένα εξάμηνο, η θέση αυτή θα αλλάζει κάθε εξάμηνο και ο επόμενος Πρόεδρος θα είμαι εγώ & μετά εσύ, αν και έπρεπε να ήμουν ο αρχικός Πρόεδρος!!! Έστω ας την καταπιώ αυτή την υποβάθμιση!!! Ο τίτλος του Ταμία δέν με αφορά και θα προτιμούσα τον τίτλο του Αρχισυντάκτη και θέλω τον έλεγχο των γραπτών σας πρίν δημοσιευτούν για έγκριση και διόρθωση τυχών συντακτικών & γραμματικών λαθών!!! Θα μου τα κοινοποιείται πρίν τα αναρτήσετε στο email : Newvillager69@gmail.com.
    Έτσι θα έχει νόημα η θέση αυτή. Κι αυτή θα έχει 6μηνη θητεία. Τέλος τα καθήκοντα του Γραμματέα - Συντάκτη θα είναι να έχει την ευθύνη να οργανώνει τις συναντήσεις και τα ραντεβού με τα τρία (3) μέλη του Δ.Σ. για τον Πρόεδρο και τον Αρχισυντάκτη που είναι σημαντικά για την πορεία του blogspot!!! Κατα την συνεύρεση των παραπάνω ο Γραμματέας θα κρατάει πρακτικά (δηλ. το φανάρι) και θα παρέχει κάθε ευκολία για την ομαλή διεξαγωγή των συνευρέσεων (διατροφή, διαμονή και παροχή σε ότι του άλλο ζητηθεί για διευκόλυνση του Προέδρου και του Αρχιστυντάκτη π.χ. πούρα, σαμπάνιες, κοκορέτσι, σπληνάντερο, κοντοσούβλι, αρνί σούβλας, παϊδάκια κ.ο.κ.)!!! Αυτά τα ολίγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Λέων...με τη φόρα που πήρατε φοβάμαι πως η επόμενη απαίτηση σας θα είναι να με "νοικοκυρέψετε"!!!... τόσο εσύ, όσο και ο Πρόεδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να σε "νοικοκυρέψουμε"!!! Υπάρχουν τόσες άλλες αιθέριες υπάρξεις στο Δ.Σ. που δέν αξίζει να σου δώσουμε ενδοσκοπική σημασία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή