Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ


Διαβάζοντας την ανάρτηση  του κυρίου newvillager σχετικά με τις προτάσεις για την αναθεώρηση του συντάγματος σχημάτισα την εντύπωση ότι αυτό που θέλουμε τελικά ως λαός είναι ο κάθε αιρετός, μετά το τέλος της τετραετίας, να περνάει από το ταμείο να λέει «τι χρωστάμε» να πληρώνει και να φεύγει. Δεν γίνεται έτσι πολιτική αγαπητέ κύριε newvillager , δεν γίνεται πολιτική με φτωχούς, ρακένδυτους και εξαθλιωμένους πολιτικούς .....αυτά που προτείνεις  είναι  δημαγωγίες και λαϊκισμοί.

1 σχόλιο:

  1. Τι είναι αυτά που γράφεις κ. ΆΘΛΙΕ, οι μέχρι σήμερα πολιτικοί - Βουλευτές με παχυλούς μισθούς και προνόμια, μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα!!! Γιατί να τους επιβραυεύουμε και να έχουμε μόνο εμείς περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις!!!
    Επίσης γιατί να έχουμε πάνω απο δύο θητείες τα ίδια πρόσωπα στα ίδια αξιώματα;;; Η Πολυετία και η ταύτιση αξιώματος και προσώπου δημιουργεί κατεστημένο και διαφθορά!!!
    Μετά η εναλλαγή μόνο δύο κομμάτων στην Κυβέρνηση, δημιούργησε κακοδιαχείριση και διαπλοκή με την συνδρομή της Ενισχυμένης Αναλογικής!!!
    Η Ελλάδα έχει καταστραφεί απο τις μονοκομματικές αυτοδύναμες Κυβερνήσεις και τα σημερινά αδιέξοδα είναι αποτέλεσμα αυτής της διακυβέρνησης!!!
    Ο ρόλος του πολιτικού είναι να υπηρετεί και όχι να κηδεμονεύει τους Πολίτες που τον ψήφισαν!!!
    Ο βουλευτής είναι δημόσιος λειτουργός και όχι επαγγελματίας πολιτικός για να πληρώνεται με 6.000,00 € μηνιαίως και να συνταξιοδοτείται με την συμπλήρωση δύο τετραετιών, όταν ένα απλός πολίτης θέλει 35 χρόνια ένσημα και πάνω απο 65 χρόνια για την σύνταξη πείνας που παίρνει!!!
    Τέλος όταν είναι "ρακένδυτοι" και "εξαθλιωμένοι" οι πολίτες με την οικονομική κρίση, γιατί να μήν είναι το ίδιο και οι πολιτικοί που μας οδήγησαν σ' αυτή την κατάσταση!!! Τα 1.500,00 € μηνιαία αποζημίωση είναι ικανοποιητικά για το δημοσιονομικό πρόβλημα που βιώνει η χώρα και είναι ένα αξιοπρεπές ποσό, όταν ο μηνιάιος μισθός του ανειδίκευτου εργαζόμενου έχει φτάσει στα 400,00-500,00 €!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή